Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 2990 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 41 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 449 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce blanche
10min
Sauce Messine
10min
Sauce gribiche
15min
Sauce dieppoise
35 min
Sauce hollandaise
15min
Sauce au poivre
25min
Aumônière de moules aux petits légumes
1h 10min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30 min
Sauce à l'oseille
25min
Sauce américaine
55min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1u. 15min