Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au poireau et lardons
2u. 5min
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Tarte au thon à la tomate
1h 30min
Far aux pruneaux
1h 35min
Tarte aux abricots et aux amandes
1h 35min
Far breton aux pruneaux
1h
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Gratin rhubarbe et noix
45min
Far breton aux pruneaux
2h
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15 min.
Gâteau breton aux pruneaux
12 godz.