Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de semoule
2h 45min
Compote de prune à la cannelle
25 Min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Flan pâtissier aux prunes
2 godz. 5 min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Tarte aux mirabelles
50min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30min