Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 branche de romarin frais, effeuillé (voir "Conseil(s)")
- 50 g de compote de pommes
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
La garniture
- 100 g de confiture d'abricots, allégée en sucre
- 100 g d'amandes en poudre
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais (de petite taille), coupés en deux
- ½ branche de romarin frais, effeuillé
- 40 g d'amandes émondées, concassées
- 1 c. à soupe de miel liquide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2383 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté aux prunes
1 godz.
Tarte au citron de Menton
1 Std. 15 Min
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1 Std. 15 Min
Gâteau aux prunes
1 Std. 15 Min
Tarte aux abricots façon crumble
3h 20min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1 Std. 10 Min
Gâteau super pomme
55min
Clafoutis léger aux pommes
50min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Tarte abricot-framboise
1 Std. 15 Min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min