Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 branche de romarin frais, effeuillé (voir "Conseil(s)")
- 50 g de compote de pommes
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
La garniture
- 100 g de confiture d'abricots, allégée en sucre
- 100 g d'amandes en poudre
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais (de petite taille), coupés en deux
- ½ branche de romarin frais, effeuillé
- 40 g d'amandes émondées, concassées
- 1 c. à soupe de miel liquide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2383 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux abricots façon crumble
3 godz. 20 min
Flan pâtissier aux prunes
2h 5min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2 godz. 15 min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 Min
Clafoutis abricot, chèvre et amandes
40 Min
Gâteau aux prunes
1h 15min
Tarte aux myrtilles
3h 15min
Clafoutis aux pommes et amandes
1 Std.
Tarte au citron de Menton
1h 15min
Tarte fine aux pommes
2h 25 min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Tarte aux poires à l'ancienne
1 Std. 10 Min