Tarte aux abricots et aux amandes

Tarte aux abricots et aux amandes

3.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
4 parts

Ingrediënten

La pâte
  • 160 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 branche de romarin frais effeuillé (voir "Conseil(s)")
  • 50 g de compote de pommes
  • 1 jaune d'œuf
  • 20 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 30 g de sucre en poudre
La garniture
  • 100 g de confiture d'abricots allégée en sucre
  • 100 g d'amandes en poudre
  • 1 œuf
  • 500 g d'abricots frais (de petite taille), coupés en deux
  • ½ branche de romarin frais effeuillé
  • 40 g d'amande émondée concassées
  • 1 c. à soupe de miel liquide

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 16 g
Calorieën 2383 kJ / 569 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...