Compatibele versies
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture d'abricots
6 Std.
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Chutney d'abricots
4 godz.
Glace à l'oseille
3h 20min
Crème anglaise à l'orange
1h
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15min
Dessert meringué comme un mojito
9h
Confiture abricot-amande à la rose
6 Std. 45 Min
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15min