Compatibele versies
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon au citron
15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16hod. 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min.
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Coulis de fruits
10 min.