Compatibele versies
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de poires
55 min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Chutney de pomme
20 Min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Compotée de fruits d'automne
30min
Coulis de fruits
10 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min