Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g d'oignons rouges, coupés en morceaux
- 60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
- 110 g de miel
- 1 étoile de badiane
- 1 clou de girofle
- 1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72h
Foie gras de canard
72h
Foie-gras mi-cuit
50h
Chutney d'oignon rouge
24h
Chutney pomme-oignon-ananas
4 Std.
Beurre aux algues
2h 20min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Confit d'oignons
30 Min
Chutney à la mangue
4 Std.
Sauce gribiche
15min
Chutney de figues
4 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min