Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
of 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 400 gramme
- Calorieën
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 77 g
Alternatieve recepten
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Rillettes de porc tradition
12u.
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de canard
24 Std.
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72u.
Pâté de lapin en croûte
5sa 30 dk
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15 min