Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
of 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 400 gramme
- Calorieën
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 77 g
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de lapin
2h 35 min
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Sauce gribiche
15 Min