Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de fraises
- 300 g de sucre en poudre blond
- 8 g d'agar-agar (4 sachets)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 g d'huile neutre, pour le cadre à pâtisserie
- 150 g de sucre cristal
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 180.7 kJ / 42.6 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Gelée et pâte de coing
24h
Meringue classique
3 Std. 25 Min
Gelée de coing
1h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de tomates vertes
24h
Sirop de menthe
50 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min
Confiture de cerises
6 godz.
Liqueur de cassis
1440h
Crème de marrons
45 Min
Pâte de coings
1h 45min