Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1447 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Sauce gribiche
15 min
Pâté de campagne
48 godz.
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Foie gras de canard
72h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de canard
24h
Rillettes de lapin
12 Std.
Pâté périgourdin
48 godz.
Terrine bressane
24h