Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1447 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4h 30 min
Pâté de campagne au foie gras
48j
Pâté de campagne
48j
Pâté périgourdin
48j
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de canard
24h
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Terrine bressane
24h
Rognons de veau sauce madère
20 min