Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de fruits rouges variés surgelés, préalablement décongelés
- 300 g de jus d'orange
- 200 g de vin pétillant, type prosecco
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 20 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 2628 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 142 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de fruits rouges et de graines de chia sans cuisson
12 Std. 15 Min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Confiture abricot-amande à la rose
6 Std. 45 Min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture allégée framboise-abricot sec
6 Std.
Confiture de figues
1 Std. 30 Min