Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g de fruits rouges frais variés, lavés et équeutés
of 1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés - 1000 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6166 kJ / 1457.3 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 363.3 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 20.7 g
- Natrium
- 17.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 godz.
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Gelée de groseille
35 min