Apparaten en accessoires
Kouglof alsacien
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 20min
8 parts
Ingrediënten
-
15 g de levure boulangère fraîche
-
90 g de lait
-
300 g de farine de blé
-
75 g de raisins secs sultanines
-
100 g d'eau chaude
-
50 g de Grand Marnier®
-
35 g de sucre en poudre
-
6 g de sel
-
2 œufs
-
1 jaune d'œuf
-
200 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
-
12 amandes décortiquées
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 part
Eiwitten
7 g
Calorieën
1742 kJ /
417 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stollen
3h 45min
Stollen
3h 45min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Gâteau aux quetsches
45min
Streusel
2h
Kouglof alsacien
17h 10min
Kouglof
3h 20min
Kougelhopf
2h 55min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Bredele à la cannelle
1h
Bredele à la noisette
1h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min