Apparaten en accessoires
Kouglof alsacien
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 20min
8 parts
Ingrediënten
-
15 g de levure boulangère fraîche
-
90 g de lait
-
300 g de farine de blé
-
75 g de raisins secs sultanines
-
100 g d'eau chaude
-
50 g de Grand Marnier®
-
35 g de sucre en poudre
-
6 g de sel
-
2 œufs
-
1 jaune d'œuf
-
200 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
-
12 amandes décortiquées
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 part
Eiwitten
7 g
Calorieën
1742 kJ /
417 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stollen
3u. 45min
Streusel
2u.
Spritzbredele
25min
Linzer à la confiture de framboise
1u. 45min
Tartelettes aux quetsches
45min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2u. 45min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1u. 15min
Kouglof alsacien
17u. 10min
Pâté lorrain
15u. 30min
Kouglof
3u. 20min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Kougelhopf
2u. 55min