Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 352 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 godz.
Brioche tressée
14h 40min
Kouglof alsacien
4h 20min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kouglof
3h 20min
Streusel
2h
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min