Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 œuf
- 250 g de farine, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre, et 6 c. à soupe
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1404 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Sauce dieppoise
35min
Soufflés épicés aux courgettes
1h
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35min
Briochettes parisiennes
4hod. 5min
Petits beignets de carnaval
3h
Soupe de pâtes
35min
Rochers coco
20min
Terrine de fromage frais aux herbes
2 godz. 20 min
Sirop de vin
Geen beoordelingen
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1h 10min
Bonbons chocolat viennois
50min
Tarte au fromage blanc et citron
7h 30 min