Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 œuf
- 250 g de farine, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre, et 6 c. à soupe
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1404 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Tarte à gros bords
1 Std. 50 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Croissants aux pépites de chocolat
5h 40min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1 Std. 10 Min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Feuilletés escargots
40min
Brioche Nanterre
4h 15min