Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 œuf
- 250 g de farine, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre, et 6 c. à soupe
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1404 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Flan sans pâte
6 godz.
Brioche tressée à la cannelle
8h
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45min
Tartelettes aux figues
1h 10min
Petits paniers abricots et pistaches
20 Std.
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Brioche à la mie filante
1h 45min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Brioche Nanterre
4h 15min