Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de raisins secs
- 60 g de cerneaux de noix
- 80 g d'abricots secs dénoyautés coupés en morceaux
- 100 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 100 g de rhum
- 150 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 120 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 2 œufs
- 250 g de farine de blé
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- ¼ de c. à café de sel
- 120 g de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1363.9 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 104.3 mg
Alternatieve recepten
Cake aux fruits confits
4h 30min
Cake orange-pavot
1sa
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1sa
Gâteau moelleux au citron
1sa
Far breton aux pruneaux
1sa
Cake aux abricots et au citron
55min
Tarte au sucre
50 dk
Cheesecake à la fraise
13h 45min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1sa 10 dk
Biscuits à la pâte d'amande
25 dk
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10 min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45min