Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de raisins secs
- 60 g de cerneaux de noix
- 80 g d'abricots secs dénoyautés coupés en morceaux
- 100 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 100 g de rhum
- 150 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 120 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 2 œufs
- 250 g de farine de blé
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- ¼ de c. à café de sel
- 120 g de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1363.9 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 104.3 mg
Alternatieve recepten
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Biscuits au citron
55 min.
Krachel (brioches à l’anis)
2 Std. 45 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1hod. 50min
Cake au citron
1hod. 50min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5 min.
Cake au café et aux noix
1h 10 min.
Far breton aux pruneaux
1h
Cake orange-pavot
1h
Cake pomme et cannelle
55 min.
Crumble aux prunes
40 min.
Gâteau moelleux au citron
1h