Petite pavlova à la rhubarbe

Petite pavlova à la rhubarbe

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 20min
4 portions

Ingrediënten

La meringue
  • 200 g de sucre en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
  • 1 gousse de vanille
  • 500 g de rhubarbe en tronçons
  • 75 g de sucre en poudre
La chantilly
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 80 g de mascarpone
  • 20 g de sucre en poudre
  • 100 g de fraises coupées en deux

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 2401 kJ / 574 kcal
Vetten 24 g
Koolhydraten 81 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...