Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe, en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Praliné
30min
Fraisier
15 godz.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Crème brûlée à la badiane
4h 15min
Pavlova en verrine
14 godz. 30 min
Curd à la framboise
15min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4h