Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 119.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 781.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain de campagne
4h
Pain complet rapide
1h 20min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain complet
5 Std.
Pain au levain
8 Std.
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux céréales
3 godz. 30 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet
16h
Mon pain de campagne maison
4h 40min