Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Pain complet vapeur
4 godz.
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain au levain
17 godz.
Pain complet
16 Std.
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain en cocotte à la châtaigne
4 Std. 30 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min