Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g d'eau minérale
- 90 g de lait
- 7 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 325 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 70 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 25 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
- 125 g de canneberges déshydratées
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 1 œuf, battu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9314 kJ / 2218 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 414 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains aux figues
3h 40min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min
Brioche à la cannelle glacée
2 Std. 20 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3sa 20 dk
Petits pains au lait
1h 45min
Petits pains aux noix
4h 30min
Stollen
3h 45min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Buns à la cannelle
5sa
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Brioche extra crémeuse
2h 15min