Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g d'eau minérale
- 90 g de lait
- 7 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 325 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 70 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 25 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
- 125 g de canneberges déshydratées
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 1 œuf, battu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9314 kJ / 2218 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 414 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Brioche tressée à la cannelle
8 godz.
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3sa 20 dk
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min