Compatibele versies
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
of 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1315 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3h 20 min
Pain à l'ail et au thym
2 godz. 20 min
Pâte à raviolis asiatiques
1 godz.
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Focaccia italienne
5h 10 min
Pitas grecques
2 godz. 55 min
Cake au citron
1h 50min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Cake marbré chocolat-pistache
1 godz. 30 min