Compatibele versies
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
of 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1315 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Pain à l'ail et au thym
2 godz. 20 min
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Pains au yaourt orientaux
55 Min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 Min
Artichauts à l'huile
1 Std. 40 Min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2h 50 min
Ginger beer
24h
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50 min
Houmous de petit pois aux orties, vapeur de coques aux herbes fraîches par Eric Guérin
1 Std.
Pesto
5 Min