Sous-vide poitrine de bœuf

Sous-vide poitrine de bœuf

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 - 800 g de poitrine de bœuf coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
  • 1400 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 79 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 1916 kJ / 458 kcal
Vetten 38 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...