Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
Alternatieve recepten
Cuisson du riz au jasmin
35min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Sous-vide joues de porc
8sa 30 dk
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Friture d'anchois, sauce tartare
40 Min
Poudre de caramel
1 Std.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min