Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
Alternatieve recepten
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Graines de pavot moulues
5 min
Oignons et ail sautés
Geen beoordelingen
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min