Sous-vide filets de poulet

Sous-vide filets de poulet

4.1 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
  • 1200 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 90.8 mg
Eiwitten 32.3 g
Calorieën 585.8 kJ / 140.3 kcal
Vetten 1 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...