Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90.8 mg
Alternatieve recepten
Rissoler des oignons
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide magrets de canard
2h
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Sauce soubise
30min
Sous-vide côtes de porc
2óra 50p
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Caramel liquide
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2u. 25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min