Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Caramel de base
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1j 55 menit