Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Rissoler des oignons
20min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Sous-vide cuisses de poulet
1h 30min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Rissoler des échalotes
20min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min