Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de ris de veau
- 750 g d'eau froide, et de l'eau glacée pour stopper la cuisson des ris de veau
- 250 g de vinaigre blanc
- 600 g d'eau
- glaçons
- 300 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13h 40min
Sauce Messine
10 Min
Poulet rôti farci, feuilleté aux myrtilles et purée truffée
2 godz.
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
Gigot d'agneau sous-vide
5 Std. 15 Min
Filet de truite, crème de haricots cannellini
Geen beoordelingen
Pressé de raie
14 Std.
Rognons de veau au xérès
25min
Râbles de lapin farcis à la normande
1 Std. 15 Min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40 min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10 min
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min