Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de ris de veau
- 750 g d'eau froide, et de l'eau glacée pour stopper la cuisson des ris de veau
- 250 g de vinaigre blanc
- 600 g d'eau
- glaçons
- 300 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de poulpe et de poivrons
2h
Beignets de crevettes et de patates douces
1h
Œufs pochés à la turque
30min
Pizza aux palourdes
1h 45min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3u. 15min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1h 30min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50 min.
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Côtelettes d'agneau à la crème
3 Std.
Rouelle de veau aux carottes
50min
Rognons de veau au xérès
25min