Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 30 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 2 bâtons de cannelle
- 6 poires, coupées en deux et égrainées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- glace à la vanille, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 874.3 kJ / 209.5 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 19.8 mg
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
Cristallisation du chocolat
15 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Chips de légumes au four
1 Std. 45 Min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2u. 15min
Sirop de sucre inverti
1 Std. 15 Min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Veau sauce aux légumes, chips de pomme et de pomme de terre
5 Std. 15 Min
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Sauce caramel au café
45 min