Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de coing
1h
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1h 40min
Petits bonshommes aux épices
1h
Madeleine fourrée
2 Std. 5 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Confiture de pommes aux épices
45min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Couronne des rois espagnole
3h
Cake romarin et pêche
55min
Gelée et pâte de coing
24h
Dundee cake (gâteau écossais)
3 Std. 5 Min
Pâte de coings
1h 45min