Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Gelée et pâte de coing
24h
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3 godz. 15 min
Gelée de coing
1 godz.
Cake aux abricots et au citron
55 Min
Focaccia aux figues
2h 10min
Tarte aux cerises briochée
3h 25min
Cake mi-figue mi-raisin
55 Min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Petits pains de seigle
12h
Tarte quadrillée aux figues et aux pignons
2 godz. 30 min
Pâte de coings
1h 45min