Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de châtaigne
- 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
- 10 g de sel
- 70 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2205 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 250 g
- Vetten
- 61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains aux figues
3 Std. 40 Min
Pain au levain
17h
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40 min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain au maïs portugais
5 godz.
Baguette tradition
15h 25min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min
Pain moulé aux graines
3 Std. 50 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min