Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 503.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Florentins
1h 10min
Chutney pomme, échalote et cannelle
45min
Biscuits aux herbes et au parmesan
1h 35 min
Sorbet à la framboise
15 min
Pain au sarrasin et aux graines
2 godz. 35 min
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11h
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Confiture pomme et citron à la vanille
40 min
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte
2h
Confiture figue et vanille
40 min