Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 Std. 30 Min
Orange curd
6h 25min
Gratin de pomme au calvados
45 Min
Pain aux pruneaux
1 Std. 45 Min
Planche de beurre
15 Min
Semifreddo (parfait glacé)
9 Std.
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 Min
Pains aux raisins
20 godz. 15 min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème brûlée à la portugaise
25min