Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip artichaut-mascarpone
15 min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 Std. 10 Min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 Min
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1h 30min
Vacherin express
12h 15min
Moutarde
12h
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Bûche de poisson
13h
Amandes sucrées à la cannelle
25 menit
Pain au charbon
2 godz. 5 min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min