Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fruits secs variés
- 1 pincée de sel
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 100 g de mascarpone, très froid
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Glace à la verveine et poires aux épices
13h 35min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Fumet de crustacés
25 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Crème brûlée à la badiane
4h 15min
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16h 45min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13 godz. 50 min
Compotée de pruneaux, cannelle et vanille
12h
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min