Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 Std.
Cake orange-pavot
1 Std.
Pain cocotte
2h 20min
Gomasio au vert de poireau
40min
Baeckeoffe aux deux poissons
1hod. 45min
Iles flottantes à la pistache
1 Std.
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Choux craquelins au gianduja
17小时
Cannelés bordelais
13h 30min