Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre balsamique
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 35 g de jus de citron
- ¼ de c. à café de sel et 3-4 pincées
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (environ 150 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- l'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 200 g de poivron, coupé en lanières
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522.5 kJ / 363.3 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 734 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93u.
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Smoothie jar
40min
Bourride
1h
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min