Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de figues fraîches
- 300 g de sucre en poudre
- 8 g de jus de citron
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 1 camembert
- 2 gousses d'ail, râpées
- 10 g de romarin, déshydraté et moulu
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4033.4 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 136.8 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 27.4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1h 30min
Courge butternut gratinée farcie au poulet
1h 15min
Hamburger langos et salade verte
1h 30min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4h 30min
Petits pains aux noix
4h 30min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)
2h
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Madeleines au citron
6h 40 min
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min