Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée d'abricots
- 400 g d'abricots frais, dénoyautés et coupés en quatre
- 15 g de miel
- 1 branche de thym frais effeuillé
Le sirop d'imbibage
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g de miel
- 140 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 5 g de liqueur d'amande, type amaretto (optioneel)
La crème
- 4 œufs extra frais
- 70 g de sucre en poudre
- les graines d'1 gousse de vanille
- 400 g de mascarpone
- 1 pincée de sel
Le dressage
- 16 biscuits à la cuillère
- 2 abricots frais, dénoyautés et coupés en morceaux
- 1 branche de thym frais effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2158.4 kJ / 515.9 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 358.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1h 30 min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50min
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Moelleux citron-myrtille
1h 5min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 min
Bûche de poisson
13h
Miniclafoutis de légumes
45 min
Ravioles de roquette, sauce tomate, jambon et mozzarella
1h 30 min
Tartare de daurade à la vanille
1 Std. 10 Min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50min