Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
2 à 3 semaines avant de servir
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 magret de canard avec la peau
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 1 c. à café de graines de moutarde
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 6 capsules de cardamome ouvertes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.5 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 769 mg
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Saumon gravlax
60h 30min
Terrine bressane
24 Std.
Noix au curcuma et au miel
20min
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4 Std. 10 Min
Moules à l'espagnole
50min
Tapenade olives noires et pruneaux
10min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Travers de porc sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 godz. 30 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min