Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 180 g de viande de veau hachée
- 80 g de pomme, épluchée et détaillée en dés
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 œuf
- 50 g de fruits secs variés, type noisettes, raisins secs et canneberges...
- 1 pintade (1300 g env.)
- 10 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2052.3 kJ / 490.5 kcal
- Eiwitten
- 57.9 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 263.3 mg
Alternatieve recepten
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Œufs de caille et avocat au four avec écrasé de tomates et d'avocat
30min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Assaisonnement aux légumes et épices
5min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1 Std. 25 Min
Palourdes et amandes farcies
40min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Crumble d'endives au roquefort
1h 5min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min