Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 180 g de viande de veau hachée
- 80 g de pomme, épluchée et détaillée en dés
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 œuf
- 50 g de fruits secs variés, type noisettes, raisins secs et canneberges...
- 1 pintade (1300 g env.)
- 10 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2052.3 kJ / 490.5 kcal
- Eiwitten
- 57.9 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 263.3 mg
Alternatieve recepten
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 godz. 20 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Ananas caramélisé aux épices
50 min
Pressé de raie
14 godz.
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20 min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1h 45 min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min
Salade de fruits cuits, chocolat chaud et chantilly
30 min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1h 30min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 min