Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Cuisson du riz long blanc
35 dk
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 Std. 45 Min
Dorer une poitrine de porc
15 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Poudre de caramel
1sa
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min