Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cuire du riz long complet
55 λεπτ.
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Caramel de base
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min