Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g d'huile végétale
of 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g échalote, coupées en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 45 mg
Alternatieve recepten
Rissoler des échalotes
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler des oignons
20min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min