Sous-vide épaule de porc, désossée

Sous-vide épaule de porc, désossée

4.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 148 mg
Eiwitten 35 g
Calorieën 1816 kJ / 434 kcal
Vetten 33 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...