Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 140 mg
Alternatieve recepten
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Cuisson du riz long blanc
35min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Caramel de base
25 Min
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min