Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 140 mg
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72h
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1h 50min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Crevettes sautées au porto
30min