Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 133 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40 min
Caramel liquide
25 min
Caramel de base
25 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 phút
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30 min
Sauce au caramel
1h 30min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Crème anglaise Mode Sauce
15min