Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 133 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12u. 25min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Caramel liquide
25min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min
Pâte à chou
2h