Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le beurre de base
- 300 g de beurre, en morceaux et à température ambiante
- 2 c. à café de sel
Le beurre badiane, fenouil et algues
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de graines de fenouil
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'algues wakamé en flocons
Le beurre à l'estragon
- 4 c. à café de feuilles d'estragon frais
- 20 g de pignons de pin
- 1 trait de jus de citron vert
Le beurre aux crevettes
- 15 g d'échalote
- 40 g de beurre
- 1 c. à café de cognac
-
250
g de crevettes crues, décortiquées, les têtes seulement
of 250 g de crevettes cuites, décortiquées, les têtes seulement
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 3184 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 84 g
- Verzadigd vet
- 53 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 407 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 Std.
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Nougatine
1h 30min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Poudre de caramel
1 godz.
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Liqueur fraise-hugo
40min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Confit d'oignons rouges
4 godz.
Chutney d'oignon rouge
24h
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min