Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le beurre de base
- 300 g de beurre, en morceaux et à température ambiante
- 2 c. à café de sel
Le beurre badiane, fenouil et algues
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de graines de fenouil
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'algues wakamé en flocons
Le beurre à l'estragon
- 4 c. à café de feuilles d'estragon frais
- 20 g de pignons de pin
- 1 trait de jus de citron vert
Le beurre aux crevettes
- 15 g d'échalote
- 40 g de beurre
- 1 c. à café de cognac
-
250
g de crevettes crues, décortiquées, les têtes seulement
of 250 g de crevettes cuites, décortiquées, les têtes seulement
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 3184 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 84 g
- Verzadigd vet
- 53 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 407 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce hollandaise
15min
Blinis et tapenade au maquereau
50min
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15min
Beurre d'anchois
1 godz. 10 min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3h 10min
Sauce hollandaise
15min
Beurre aux algues
2h 20min
Viande hachée
35min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Primo sale (fromage italien)
14h