Pâte à tartiner sans gluten

Pâte à tartiner sans gluten

3.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 bocaux

Ingrediënten

  • 150 g de pruneaux dénoyautés
  • 150 g de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 40 g d'huile de noisette
  • 20 g de sirop d'agave
  • 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
  • 150 g de purée de noix de cajou (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de boisson à la noisette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Eiwitten 32 g
Calorieën 7642.5 kJ / 1831.5 kcal
Vetten 115 g
Vezels 25 g
Koolhydraten 160.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...