Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus d'1/2 citron vert
- 250 g de yaourt nature
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- 200 g de farine de blé
- 100 g de fécule de maïs
- 300 g d'eau gazeuse
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1000 g d'huile de friture
- 150 g de courgettes, en bâtonnets
- 8 queues de crevettes crues et décortiquées
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g de haricots verts frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60h 30min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1 Std. 15 Min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 godz.
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 Std.
Tempuras de courgette et d'aubergine
45 min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 godz.
Soupe phô au poulet
5h 10min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1 Std.