Apparaten en accessoires
Pâtes fraîches rouges
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
200 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
100 g de jus de tomate
-
1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
532.5 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1019.8 kJ /
242.5 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
41.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°23
40 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Baguette express
2u. 35min
Pâtes fraîches jaunes
1u.
Pâtes fraîches vertes
1u.
Pâtes fraîches
1u.
Pain de mie
3u. 20min
Petits pains vapeur
2u. 10min
Pain vapeur à l'épeautre
1u. 30min
Pain de mie moelleux
3u. 25min
Pain vapeur
2u.
Baguette tradition et baguette épi
5u. 15min
Baguette viennoise
4u. 25min
Bretzel
1u. 10min