Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de lait entier
- 8 g de levure boulangère sèche
- 280 g de farine de blé
- 60 g de sirop d'agave
- 5 g de sel
- 20 g de crème fraîche épaisse
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'huile de coco hydrogénée (fondue)
- 10 dattes dénoyautées
- 5 figues sèches
- 1 c. à soupe de canneberges déshydratées
- 5 abricots secs dénoyautés
- 1 c. à soupe de noisettes
- 1 c. à soupe de graines de tournesol
- 1 noisette de beurre
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1846 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Cookies rhum-raisins
25min
Grand financier à la noisette
55 min
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Stollen
3h 45min
Couronnes de Pâques
3h 45min
Brioche espagnole
2 godz. 45 min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55 min
Christmas puddings
7 Std.
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Amaretti aux amandes
25min
Dundee cake (gâteau écossais)
3 Std. 5 Min
Cake orange-pavot
1h 15 min