Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé (½ sachet)
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
La garniture
- 500 g de ricotta
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux, et un peu pour la finition
- 30 g de pépites de chocolat
-
50
g de limoncello
of 50 g de marsala liquoreux
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- 150 g de pâte d'amande blanche
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3058.2 kJ / 720.2 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 448.7 mg
Alternatieve recepten
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1h 15min
Pomme des Rois
1h 5min
Eclairs à l'orange
4h 25min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Cake au citron vert
1h
Gâteau meringué aux fruits rouges
50 min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Tarte à l'ananas
3h
Gâteau chocolat-abricot
2h
Gâteau de ménage
2h 45min