Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 75 g de sucre en poudre
- 30 g amandes émondées
- 140 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 pincées de sel
- 1 œuf
La crème à l'orange
- 60 g de sucre en poudre
- 2 oranges non traitées
- 500 g de lait
-
45
g de farine de riz
of 45 g de farine d'avoine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4628.5 kJ / 1103.5 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 154.3 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 634.8 mg
Alternatieve recepten
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Crème brûlée allégée
3u. 15min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Le rose-framboise
5 Std.
Tartelette amandes et orange
1 godz. 45 min
Confiture fraise-gingembre
1h 10 min
Cheesecake fraise-citron vert
5 Std.
Pannacotta betterave-framboise
3h 20 min
Charlotte aux fruits rouges, sans sucre et allégée en gras
1 godz. 50 min
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Lasagne vertes à la bolognaise
2h 50min
Dundee cake (gâteau écossais)
3sa 5 dk