Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'appareil à soufflé
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 60 g de whisky
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
La finition
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 c. à café de cacao en poudre
- 18 grains de café au chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1528 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon
15 min
Sabayon classique
15 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Mousse surprise
14 Std.
Fontainebleau à la violette
25 min
Liqueur fraise-hugo
40 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 min
Sphères glacées au caramel de café
24 Std.
Grog chocolat orange
10 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20 min
Canapés aux crevettes et purée de petits pois à la menthe
1h
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 min