Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'appareil à soufflé
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 60 g de whisky
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
La finition
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 c. à café de cacao en poudre
- 18 grains de café au chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1528 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la fraise façon italienne
40min
Confiture de vin aux épices
12u.
Glace pistache et safran
3h 20 min
Parfait au latte chaï
16 Std. 45 Min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Pomme des Rois
1h 5min
Vacherin griotte-amande
12u.
Couronne fruitée
6 Std.
Crème brûlée à la violette
2 Std. 15 Min
Bavarois aux 3 chocolats
4h
Bavarois litchis-framboises
4h