Apparaten en accessoires
Poudre de caramel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
200 g
Ingrediënten
-
1020 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
250 g de sucre en poudre blanc ou roux
-
30 g de miel
-
1 c. à soupe de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
102 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
4477 kJ /
1048 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
267 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson du sucre
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Confit d'oignons rouges
4u.
Caramel de base
25min
Yaourt à la grecque miel et noix
12u. 20min
Confiture tomate-vanille
1u.
Nougatine aux cacahuètes
1u. 30min
Poudre au caramel
1u.
Sirop de sucre inverti
1u. 15min
Gelée de queues de fraise
1u.
Sucre citron-cardamome
2u.
Sel aromatisé à la sauge
5min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2u. 30min
Glace au caramel au beurre salé
14u.