Apparaten en accessoires
Poudre de caramel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
200 g
Ingrediënten
-
1020 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
250 g de sucre en poudre blanc ou roux
-
30 g de miel
-
1 c. à soupe de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
102 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
4477 kJ /
1048 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
267 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson du sucre
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Mendiants au chocolat
30min
Croquants aux noix
1u. 30min
Toffees au caramel
2u.
Fruits déguisés
45min
Sauce caramel au whisky
35min
Sous-vide filets de poulet
1u. 55min
Sous-vide joues de porc
8u. 30min
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Caramel de base
25min
Nougatine aux cacahuètes
1u. 30min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12u. 30min
Crème à napper
15min