Apparaten en accessoires
Poudre de caramel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
200 g
Ingrediënten
-
1020 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
250 g de sucre en poudre blanc ou roux
-
30 g de miel
-
1 c. à soupe de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
102 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
4477 kJ /
1048 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
267 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson du sucre
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Fromage frais à tartiner
15u. 20min
Crème dessert
15min
Caramel de base
25min
Crème dessert au caramel
1u.
Poudre au caramel
1u.
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3u. 10min
Farine de champignons
5min
Sauce au caramel
1u. 30min
Gelée de queues de fraise
1u.
Toffees au caramel
2u.
Nougatine aux cacahuètes
1u. 30min
Croquants aux noix
1u. 30min