Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les brioches
- 40 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 30 g de miel
- 50 g de lait
- 280 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 œufs
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de raisins blancs, secs, moelleux (voir "Conseil(s)")
Les craquelins
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 50 g de cassonade
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1895.3 kJ / 451.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains aux raisins
20 godz. 15 min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Galette des rois vanille-fève tonka
1h 20min
Biscuits à l'orange et aux noix
1h 20min
Pâte à pizza
1h
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Brioche feuilletée
5h