Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 160 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 80 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 70 g de crème de whisky (voir "Conseil(s)")
- 1 pincée de sel
- 50 g de pépites de chocolat noir (voir "Variante(s)")
- 250 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1205.7 kJ / 288.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 27.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche italienne
3h 15min
Gâteau de semoule aux fruits
1h 50min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 Std. 30 Min
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3h 15min
Brioche espagnole
2 godz. 45 min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Pains aux raisins
20 godz. 15 min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min