Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20min
Mélange sept épices
5 min
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15 min
Eclairs choco-café
24h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10hod. 30min
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1h 30min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Moka
1h 15min