Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette vanille-framboise
1 Std. 25 Min
Mini-éclairs à la framboise
3h 15min
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
3h 40min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 Std.
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Choux vanille-fraise
7h 15 min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 godz. 30 min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 godz.
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 godz. 20 min
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.